Съвместна промоция на “Сиела Дневник” и електронна книжарница “Сиела”

Завършва още една учебната година, в която отново се изправихме пред предизвикателството на дистанционното обучение и децата ни се справиха отлично! Дигиталното образование и технологиите вече са неизменна част от живота ни и със сигурност улесниха както учебния процес, така и комуникацията.

Благодарим Ви за партньорството като клиенти на "Сиела Дневник". Вярваме, че ще продължим да работим заедно и през новата учебна година!

Тъй като предстои лятна ваканция и достатъчно време за четене, ние ще Ви предложим още една възможност да продължим да работим заедно. "Лято със Сиела" се нарича съвместната промоция на направление "Правно–информационни системи" на "Сиела Норма"АД и електронна книжарница ciela.com, специално разработена за клиенти на "Сиела Дневник".

Всяко училище, което поднови годишния си абонамент за "Сиела Дневник", ще получи код за 20% отстъпка при покупка от електронния магазин ciela.com на книги от категориите детска или тийнейджърска литература.

Учениците и родителите от съответното училище, които ще ползват "Сиела Дневник", ще получат отстъпка от 10% при покупка от електронния магазин ciela.com на книги от същите категории.

Кодовете за отстъпки ще бъдат активни в периода: от 21.06.2021 г. до 31.08.2021 г. включително. Активират се само при онлайн продажби в електронната книжарница в посочените категории и съответните им подкатегории. Промоцията е валидна както за съществуващи, така и за нови клиенти без регистрация в ciela.com.

При други онлайн покупки са в сила стандартните условия. В случай, че имате друг код за отстъпка, трябва да се направи отделна поръчка в сайта.

Кодовете не важат за доставка. При суми след намалението над 50 лв. избраните книги ще бъдат доставени безплатно.

Ако избраната книга има промоционална цена, която е с по-голяма отстъпка от кода по тази промоция, ще бъде активирана по-ниската цена, но няма натрупване на отстъпки.

За да се възползвате от промоцията "Лято със Сиела" можете да се свържете с Вашия търговски представител или да се свържете с нас на тел. 02 903 00 00.

С пожелание за спокойно и безгрижно лято!
Екипът на "Сиела Дневник" и книжарници "Сиела"

Comments are closed.